Innovationsledning med Leif Denti

För att klara kompetensförsörjning och ställa om i en digital tid är en stark innovationskultur viktigt. Därför samarbetar vi med Leif Denti, forskare, Göteborgs universitet, och tillsammans har vi tagit fram en digital utbildning om innovationsledning.

Leif.JPG

Kompetensförsörjning och omställningsförmåga är kritiska framgångsfaktorer för välfärden. För att möta dessa utmaningar måste offentlig sektor hitta nya former för organisering, styrning och smarta arbetssätt. För att stötta i denna utmaning har Adda Kompetens tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) ett samarbete med Leif Denti, forskare vid Göteborgs universitet, och i slutet på augsuti släpps en digital utbildning i innovationsledarskap.

Utbildning i innovationsledning

Utbildningen kommer rikta sig till offentlig sektor och ta upp dessa ämnen:

  • Du ska förstå vad innovation innebär.
  • Varför ett innovativt förhållningssätt är viktigt i vår tid.
  • Känna till de olika nivåer av innovation som en organisation behöver jobba med.
  • Förstå vad kreativitet innebär.
  • Veta hur du kan öka din egen kreativitet.
  • Förstå hur du skapar en innovativ miljö.

Så här förklarar Leif varför organisationer bör jobba med sin innovationskultur.

- Jag tror att kunskaper om innovation och hur man leder innovation kan förbättra verksamheter och göra gott. Organisationer, företag och verksamheter får en bättre möjlighet att möta målgruppens behov och få ut mer effektivitet i verksamhetens processer.

Anmäl ditt intresse till utbildningen

Fyll i formuläret så kommer du få mer information om utbildningen, innovationstips och ett mejl när du kan köpa utbildningen.

Jag vill ha information om innovationsledarskap

Genom att ange din e-post samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter

Leif Denti är Fil. Dr i psykologi och forskar för närvarande på ledarskap, kreativitet och organisatorisk innovation vid Göteborgs universitet. Han har sedan tidigare gett ut två böcker inom ämnet och föreläser kring innovation och organisation.