Affärsrådgivare Styrning och analys

Nedan hittar du oss som är specialiserade inom verksamhetsområde Styrning och analys. Klicka på plustecknet under affärsrådgivarnas kontaktuppgifter för att läsa mer om deras erfarenhet och kompetens.

1. Koncern/bolag

2. Arbetsområde

 • Amina Blivik

  Amina Blivik

  Affärsrådgivare, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  08 709 55 69
  Mobil:
  073 445 82 03
  E-post:
  Skicka här

  Amina hanterar uppdrag inom organisations- och processutveckling inom hela försörjningsprocessen. Hon arbetar bland annat med utvecklingsuppdrag inom inköpsorganisationer, regional samverkan av inköp, samt projektkoordinering och projektledning.

  Amina har erfarenhet av att projektleda och genomföra komplexa upphandlingar inom hela upphandlingsprocessen, från förstudiefas till implementering och uppföljning. Hon har också kunskap inom säkerhetsskydd och säkerhetsskyddad upphandling. Vidare har Amina arbetat strategiskt med kategoriarbete, framförallt inom entreprenad och tekniska konsulter.

  I grunden är Amina fastighetsekonom och har kunskap inom områdena finansiering, värdering, fastighets- och handelsrätt. Hon har i tidigare arbete även fördjupat sig inom samarbets- och inköpsmodeller, särskilt inom partneringavtal.

 • Cen Chen

  Cen Chen

  Affärsrådgivare, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  08 709 59 09
  Mobil:
  072 546 15 32
  E-post:
  Skicka här

  Cen arbetar med strategisk rådgivning i offentlig upphandling och genom hela försörjningsprocessen från analys av data till projektledning och implementering. Hon har drygt tio års branscherfarenhet inom inköp, upphandling, rådgivning, projektledning, styrning och analys.

  Med en mycket bred kompetens leder, genomför och kvalitetssäkrar Cen komplicerade uppdrag inom bland annat varu-, tjänste-, it- och medicinteknikområdet. Cen har sedan tidigare en bakgrund som upphandlingskonsult och har nu en roll som senior affärsrådgivare inom Adda AffärsConcepts verksamhetsområde Styrning och analys. Cen är ekonom i grunden med inriktning mot marknadsföring.

 • Charlotte Murray

  Affärsområdeschef, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  08 709 55 09
  Mobil:
  072 582 79 69
  E-post:
  Skicka här

  Charlotte har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling, rådgivning och utredning. Hon har under flera år arbetat med ledning och utveckling av upphandlingsverksamhet. Dessutom har hon omfattande erfarenhet av att hålla utbildningar samt leda, genomföra och kvalitetssäkra komplicerade upphandlingar. Charlotte är jurist med inriktning mot upphovsrätt och kommersiell avtalsrätt.

 • Ebba Bertilsson

  Ebba Bertilsdotter

  Verksamhetsområdeschef, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  040 661 62 13
  Mobil:
  072 508 19 07
  E-post:
  Skicka här
 • Ida Ketonen

  Affärsrådgivare, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  040 661 62 14
  Mobil:
  072 884 56 73
  E-post:
  Skicka här

  Ida stöttar organisationer i utvecklingen av deras försörjningsprocesser och -strategier. Som erfaren förändringsledare leder hon uppdrag inom rådgivning, organisations- och strategiutveckling samt projektledning. Ida är certifierad projektledare, expert på hållbarhets- och mångfaldsfrågor samt en erfaren utbildare.

 • Theodor Berglund

  Affärsrådgivare, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  08 709 55 90
  Mobil:
  072 997 60 96
  E-post:
  Skicka här
 • Victor Funk

  Victor Funk

  Affärsrådgivare, Adda AffärsConcept

  Telefon:
  08 709 55 39
  Mobil:
  072 370 41 17
  E-post:
  Skicka här

  Victor har en kandidatexamen i statsvetenskap från Stockholms universitet med inriktning mot offentlig förvaltning och förvaltningspolitik. Han arbetar som junior affärsrådgivare och ansvarar för uppdrag inom organisations- och strategiutveckling med kundens försörjningsprocess i centrum.

  Genom sin erfarenhet som leverantörsombudsman har Victor skaffat sig god kännedom om marknadsanalys och olika marknaders roller i försörjningsprocessen samt deras förutsättningar att bidra till den offentliga affären.