10 november 2021 Ramavtal

Beställ billigare läromedel inför vårterminen

Nu börjar det bli dags att beställa läromedel inför vårterminen. I samband med terminsstart finns möjlighet att beställa läromedel till bättre pris och med garanterad leverans i veckorna 1-2.

Hur fungerar terminsbeställningar?

Terminsbeställningar görs årligen, både inför vår- och hösttermin. För att din beställning inför vårterminen ska omfattas av villkoren behöver den skickas till leverantören senast vecka 49.

Oavsett om du beställer direkt i webbshopen eller via eget inköpssystem kommer du att behöva göra ett val för vilken typ av beställning du ska göra. Där kan du välja mellan terminsbeställning eller normalbeställning.

Väljer du terminsbeställning får du varorna levererade i samlad leverans innan skolstarten. Vanligtvis sker leverans till vecka 2, men du kan även välja en annan leveransdag i kassan.

Beställ i god tid

Tänk på att skicka din beställning i god tid så att du har möjlighet att få hjälp av leverantören Läromedias kundtjänst under kontorstid. Observera att beställningen ska ha skickats till leverantören inom denna tid. Det innebär till exempel att du som har intern attestering av beställning måste ta höjd för att den också ska vara genomförd för att beställningen ska nå leverantören.

Om du har en brådskande beställning behöver du välja normalbeställning istället och då gäller den ordinarie leveranstiden. Fakturan kommer alltid i samband med leveransen.

Hur stor är prisskillnaden?

I nedan prislista framgår pris för normalbeställningar som sker löpande under året och terminsbeställningar som sker inför teminsstart varje vår och höst.

Prislista läromedel (PDF-dokument, 419 kB, nytt fönster)

Vill du veta mer om ramavtalet?

Besök vår webbsida för Läromedel 2017

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar