Kund- och leverantörsaktiviteter

Vi vill prata med både dig som är kund och dig som är leverantör för att höra vad du tycker. Helst träffar vi dig personligen och därför anordnar vi kund- och leverantörsaktiviteter ute i landet. Här hittar du vad som är på gång just nu samt information om hur du själv tar initiativ till att träffa oss.

Människor i möte

Kundbesök – en bra kanal för kunskap

Vi kommer gärna på besök till dig som kund för att prata om vårt utbud och vad vi kan hjälpa dig med. Önskar din verksamhet en genomgång av ett ramavtal för mer kunskap kan vi också ordna en dag på plats hos er. Då kan även kategoriansvariga och leverantörer medverka.
Utöver detta gör vi avtalsjämförelser, tar fram argumentstöd, stöttar vid avrop och arrangerar nätverksträffar. Om du vill träffa oss kan du höra av dig.

Fler möjligheter att träffa oss

Vi anordnar nationella beställardagar och frukostseminarier, medverkar på mässor, bransch- och nätverksträffar, genomför avtalsuppföljningar och håller i telefon- och webbmöten. Allt för att fånga upp dina tankar och åsikter och i förlängningen bli en värdeskapande samarbetspartner för dig, som kund eller leverantör.

Både du som kund eller leverantör kan också själv initiera möten med oss.

Vill du träffa oss?

Skicka en förfrågan nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.
Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.