Sökresultat

63 träffar på ”allt” inom Adda AffärsConcept

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • Adda AffärsConcept

  AffärsConcept

  När du kontaktar AffärsConcept, blir kontaktad av AffärsConcept eller på annat sätt kommunicerar med AffärsConcept, t.ex. i samband med att du eller din organisation beställer tjänster från AffärsConcept, kommer dina personuppgifter att behandlas i enlighet med nedan.

  Publicerad: 2019-09-19 | Senaste ändringen:2021-05-26 Hem // Om webbplatsen // Hantering av personuppgifter // AffärsConcept
 • Adda AffärsConcept

  Utbildning offentlig upphandling

  Hur genomför du en förnyad konkurrensutsättning? Hur tar du fram ett upphandlingsdokument? Vilken utvärderingsmodell ska du använda? Vilka krav kan du ställa på varan eller tjänsten? Vilka upphandlingsförfaranden är lämpligast? Vilka bestämmelser i AB/ABT är det viktigt att ha koll på? Hur hanterar du en överprövning? Ja allt det och mycket mer lär du dig på våra utbildningar.

  Publicerad: 2019-04-25 | Senaste ändringen:2021-09-10 Hem // Utbildningar och Webbinarier // Utbildning offentlig upphandling
 • Adda AffärsConcept

  Våra kunder

  Vi verkar inom offentlig sektor och jobbar både på upphandlat avtal och med kunder som köper våra tjänster via direktupphandling. Här följer vi givetvis upphandlingslagstiftningen. Vi verkar inom hela landet och har fysiska kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har dock ett brett kontaktnät med leverantörer i privat sektor i olika branscher och strävar efter att skapa en sund och affärsmässig samverkan i samband med upphandling.

  Publicerad: 2019-12-20 Hem // Våra kunder
 • Adda AffärsConcept

  Stöd vid Konkurrensverkets tillsyn

  En tillsyn av Konkurrensverket (KKV) kan leda till långa processer, som kan komma att avgöras i domstol och i värsta leda till upphandlingsskadeavgift. Vi på AffärsConcept kan hjälpa er att ta er genom processen så smidigt som möjligt.

  Publicerad: 2018-09-06 | Senaste ändringen:2018-09-11 Hem // Stöd vid Konkurrensverkets tillsyn
 • Adda AffärsConcept

  Adda AffärsConcepts Rättsfallswebbinarier

  Adda AffärsConcept erbjuder en unik möjlighet att följa praxis inom offentlig upphandling, oavsett var du befinner dig. Delta på våra populära rättsfallswebbinarier varannan vecka.

  Publicerad: 2020-06-03 | Senaste ändringen:2021-09-21 Hem // Utbildningar och Webbinarier // Webbinarier och seminarier // Adda AffärsConcepts Rättsfallswebbinarier
 • Adda AffärsConcept

  Referensuppdrag

  Nedan hittar du några av våra tidigare uppdrag hos kunder som delat med sig av sin upplevelse av att arbeta tillsammans med oss.

  Publicerad: 2021-01-20 | Senaste ändringen:2021-02-09 Hem // Affärsrådgivning och upphandling // Referensuppdrag
 • Adda AffärsConcept

  Styrning och analys

  Verksamhetsområde Styrning och analys tar sikte på att utveckla inköpsverksamheter i offentlig sektor. Våra affärsrådgivare hjälper dig att identifiera lösningarna, som tillsammans skapar kontroll och en effektiv försörjningsprocess. Med hjälp av den och vår egenutvecklade modell för strategiskt arbete med försörjning och inköp, hjälper vi dig styra verksamheten mot identifierade mål.

  Tillbaka till Adda AffärsConcepts huvudsida

  Publicerad: 2021-01-20 | Senaste ändringen:2021-09-17 Hem // Affärsrådgivning och upphandling // Styrning och analys
 • Adda AffärsConcept

  Medarbetare

  Publicerad: 2018-11-16 Hem // Medarbetare
 • Adda AffärsConcept

  Tidigare interimuppdrag

  Några av de interimuppdrag vi har genomfört.

  Publicerad: 2017-03-07 Hem // Tidigare interimuppdrag
 • Adda AffärsConcept

  Avancerad entreprenadupphandling

  En av världens mest moderna avloppsanläggningar ska bli till när en lång tunnel byggs mellan Bromma och Henriksdals reningsverk. Tunneln är en del i projektet Stockholms framtida avloppsrening (SFA) där Jonas Frändestam, senior upphandlingskonsult på AffärsConcept deltar och bidrar med sin expertis inom upphandling.

  Publicerad: 2018-11-30 Hem // Våra kunder // Avancerad entreprenadupphandling

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 Nästa