Sökresultat

231 träffar på ”allt” av typen Nyheter

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • Adda Nyhet

  Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare

  Får man svara på frågor om en upphandling i telefon? Den och många andra frågor besvarades vid vårens sista frukostseminarium ”Dialog” hos AffärsConcept i Stockholm den 23 maj. Frukostseminarierna är välbesökta mötesplatser för alla sorters upphandlande myndigheter. Här serveras kunskaper lika färska som de nybakade smörgåsarna och här finns kollegerna.

  Publicerad: 2017-06-07 Hem // Utbildningar och Webbinarier // Webbinarier och seminarier // Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare
 • Adda Nyhet

  Hållbar upphandling i kommuner utvärderad

  Inköpscentralen har utvärderat 10 kommuners arbete med hållbar upphandling. Utvärderingen identifierar gemensamma utmaningar, utvecklingsmöjligheter och goda exempel på metoder och initiativ från kommunerna.

  Publicerad: 2019-12-13 Hem // Aktuellt // Hållbar upphandling i kommuner utvärderad
 • Adda Nyhet

  Ännu en certifiering på vägen mot Sveriges bästa arbetsplats

  Under hösten har SKL Kommentus fått glädjas över en andra certifiering enligt Great Place To Work. Tre personer från verksamheten fick svara på vad det här egentligen betyder.

  Publicerad: 2019-12-11 Hem // Aktuellt // Ännu en certifiering på vägen mot Sveriges bästa arbetsplats
 • Adda Nyhet

  Inköpscentralen plockar kompetens från leverantörssidan

  Efter många år på leverantörssidan i möbelbranschen har nu Linnéa Nilsson förstärkt kategorin Kontor och förbrukning på SKL Kommentus Inköpscentral. I sin roll som avtalsansvarig kommer Linnéa att ansvara för avtalen Möbler, Yrkeskläder och skor samt Personlig skyddsutrustning.

  Publicerad: 2019-11-06 Hem // Aktuellt // Inköpscentralen plockar kompetens från leverantörssidan
 • Adda Nyhet

  Leverantörsombudsman ny funktion på SKL Kommentus Inköpscentral

  SKL Kommentus Inköpscentral lanserar idag en ny funktion, leverantörsombudsmannen, som ett stöd för leverantörer och anbudsgivare. Leverantörsombudsmannen ska säkerställa en ökad tillgänglighet och bidra till att det blir enklare att vara leverantör på våra ramavtal.

  Publicerad: 2019-09-30 Hem // Aktuellt // Leverantörsombudsman ny funktion på SKL Kommentus Inköpscentral
 • Adda Nyhet

  Pedagogiska fördelar med entrézoner i förskolan

  Flera förskolor i Värmdö kommun har installerat så kallade entrézoner och upplever stora fördelar med det. Nu genomför SKL Kommentus Inköpscentral en nationell upphandling av de nya entrélösningarna.

  Publicerad: 2019-09-18 Hem // Aktuellt // Pedagogiska fördelar med entrézoner i förskolan
 • Adda Nyhet

  En snabbföränderlig bransch utmanar upphandling av postförmedlingstjänster

  I en tid då digital kommunikation dominerar, samtidigt som e-handeln ökar rekordartat, ställs nya krav på postförmedling. Hur tar man då fram ett ramavtal för ett område vars förutsättningar ändras i en takt som är svår att förutse? Hösten 2017 påbörjade SKL Kommentus Inköpscentral upphandlingen av postförmedlingstjänster.

  Publicerad: 2019-09-18 Hem // Aktuellt // En snabbföränderlig bransch utmanar upphandling av postförmedlingstjänster
 • Adda Nyhet

  Kundattraktivitet i offentlig sektor

  Kan offentliga kunder bli mer attraktiva för att få in fler bra leverantörer på den offentliga marknaden? SKL Kommentus Inköpscentral bedriver tillsammans med Stockholms Universitet ett forskningsprojekt om offentliga aktörers förmåga att attrahera bra leverantörer, och förhoppningen är att forskningens resultat ska bidra till en bättre offentlig marknad för både kunder och leverantörer.

  Publicerad: 2019-09-16 Hem // Aktuellt // Kundattraktivitet i offentlig sektor
 • Adda Nyhet

  Kulturen på arbetsplatsen direkt kopplad till risken för korruption inom upphandling

  Det är viktigt att man som arbetsgivare lägger tid på att jobba med korruptionsfrågor på ett transparent sätt. Man vill i regel göra rätt, säger Niclas Andersson, regionchef på AffärsConcept Väst. Men okunskap kan bidra till korrupta handlingar utan att de är överlagda. Därför vill vi sprida mer kunskap!

  Publicerad: 2019-09-18 | Senaste ändringen:2019-09-10 Hem // Aktuellt // Kulturen på arbetsplatsen direkt kopplad till risken för korruption inom upphandling
 • Adda Nyhet

  Nu blir det lättare att vara leverantör på våra ramavtal

  Idag lanseras Mina sidor för leverantörer, en helt ny tjänst som underlättar för dig som är leverantör på SKL Kommentus Inköpscentrals ramavtal.

  Publicerad: 2019-08-29 Hem // Aktuellt // Nu blir det lättare att vara leverantör på våra ramavtal

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 24 Nästa