Sökresultat

268 träffar på ”allt” av typen Nyheter

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • Adda Nyhet

  Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare

  Får man svara på frågor om en upphandling i telefon? Den och många andra frågor besvarades vid vårens sista frukostseminarium ”Dialog” hos AffärsConcept i Stockholm den 23 maj. Frukostseminarierna är välbesökta mötesplatser för alla sorters upphandlande myndigheter. Här serveras kunskaper lika färska som de nybakade smörgåsarna och här finns kollegerna.

  Publicerad: 2017-06-07 Hem // Utbildningar och Webbinarier // Webbinarier och seminarier // Frukostseminarier - uppskattad mötesplats för upphandlare
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Musikinstrument

  1 april är ramavtalet Musikinstrument 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Marita Lohmander och upphandlaren Karen Arista Lindqvist på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-03-31 | Senaste ändringen:2021-04-01 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Musikinstrument
 • Adda Nyhet

  Gemensam utbildningsportal – framgångsfaktor för Växjö

  När omvärlden förändras krävs nya kompetenser. Något Växjö kommun förutsåg och har idag en utbildningsportal där alla koncernernas utbildningar är samlade. Detta har lett till ökad kompetensutveckling och förra året genomfördes 34 000 utbildningar.

  Publicerad: 2021-03-23 | Senaste ändringen:2021-03-25 Hem // Aktuellt // Gemensam utbildningsportal – framgångsfaktor för Växjö
 • Adda Nyhet

  ”Övergång till elektronisk arkivering enbart en tidsfråga”

  Med hjälp av Inköpscentralens ramavtal för e-arkiv kan organisationer få hjälp att digitalisera sina arkivsystem. Förutom hjälp att införa helt nya digitala arkiv, kan organisationer som redan har tillgång till e-arkiv avropa konsultstöd för att få hjälp med förvaltning och utveckling genom utökade tekniska funktioner.

  Publicerad: 2021-03-18 | Senaste ändringen:2021-03-30 Hem // Aktuellt // ”Övergång till elektronisk arkivering enbart en tidsfråga”
 • Adda Nyhet

  Inköpscentralen upphandlar snabbtester för Covid-19

  SKL Kommentus Inköpscentral har påbörjat en nationell ramavtalsupphandling av snabbtester för Covid-19. Avtalet beräknas vara på plats till sommaren.

  Publicerad: 2021-03-05 Hem // Aktuellt // Inköpscentralen upphandlar snabbtester för Covid-19
 • Adda Nyhet

  AffärsConcept hjälper till under ombyggnation av Käppalaverket

  I januari vann AffärsConcept Käppalaförbundets upphandling av upphandlingskonsulter med utvärdering på 100% kvalitet. Snart börjar arbetet med att upphandla entreprenader i samband med Käppalaverkets ombyggnation.

  Publicerad: 2021-02-16 | Senaste ändringen:2021-02-19 Hem // Aktuellt // AffärsConcept hjälper till under ombyggnation av Käppalaverket
 • Adda Nyhet

  Viktigt att säkra kompetensförsörjningen

  HR - & chefsstöd har verkligen potentialen att bli HR-avdelningen och chefens bästa vän, säger Maria Dahlberg, ny produkt- och marknadsansvarig på SKL Kommentus HR- & chefsstöd. Jag ser fram emot att ha ett närmare samtal med kommuner och regioner kring deras behov och på vilka sätt som vi och våra produkter och tjänster kan bidra till att underlätta och stötta i deras dagliga arbete.

  Publicerad: 2021-02-11 Hem // Aktuellt // Viktigt att säkra kompetensförsörjningen
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Inkasso- och påminnelsetjänster

  Nu är ramavtalet Inkasso- och påminnelsetjänster 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Charlotte Dagnäs och upphandlaren Mattias Arvidsson på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-02-08 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Inkasso- och påminnelsetjänster
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Pension

  Nu är ramavtalet Pension 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Charlotte Dagnäs och upphandlaren Camilla Ljungman på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-01-15 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Pension
 • Adda Nyhet

  AffärsConcept skriver avtal med Sjunde AP-fonden

  - Det känns fantastiskt roligt att vi har fått förtroende att leverera strategiskt konsultstöd inom offentlig upphandling till AP7, säger Charlotte Murray, affärsområdeschef på AffärsConcept.

  Publicerad: 2020-12-22 Hem // Aktuellt // AffärsConcept skriver avtal med Sjunde AP-fonden

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 27 Nästa