Sökresultat

220 träffar på ”allt” av typen Nyheter

Sortera efter: Relevans Datum Titel

 • Adda Nyhet

  Så har Inköpscentralen under hösten följt upp risken för tvångsarbete i våra ramavtal

  Med anledning av SVTs rapportering om risken för tvångsarbete i Kina vill SKL Kommentus Inköpscentral klargöra att vi tar brott mot mänskliga rättigheter på största allvar och arbetar hårt tillsammans med våra leverantörer för att tvångsarbete inte ska förekomma på våra ramavtal.

  Publicerad: 2020-12-16 Hem // Aktuellt // Så har Inköpscentralen under hösten följt upp risken för tvångsarbete i våra ramavtal
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Pension

  Nu är ramavtalet Pension 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Charlotte Dagnäs och upphandlaren Camilla Ljungman på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-01-15 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Pension
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Inkasso- och påminnelsetjänster

  Nu är ramavtalet Inkasso- och påminnelsetjänster 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Charlotte Dagnäs och upphandlaren Mattias Arvidsson på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-02-08 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Inkasso- och påminnelsetjänster
 • Adda Nyhet

  Viktigt att säkra kompetensförsörjningen

  HR - & chefsstöd har verkligen potentialen att bli HR-avdelningen och chefens bästa vän, säger Maria Dahlberg, ny produkt- och marknadsansvarig på SKL Kommentus HR- & chefsstöd. Jag ser fram emot att ha ett närmare samtal med kommuner och regioner kring deras behov och på vilka sätt som vi och våra produkter och tjänster kan bidra till att underlätta och stötta i deras dagliga arbete.

  Publicerad: 2021-02-11 Hem // Aktuellt // Viktigt att säkra kompetensförsörjningen
 • Adda Nyhet

  Gemensam utbildningsportal – framgångsfaktor för Växjö

  När omvärlden förändras krävs nya kompetenser. Något Växjö kommun förutsåg och har idag en utbildningsportal där alla koncernernas utbildningar är samlade. Detta har lett till ökad kompetensutveckling och förra året genomfördes 34 000 utbildningar.

  Publicerad: 2021-03-23 | Senaste ändringen:2021-03-25 Hem // Aktuellt // Gemensam utbildningsportal – framgångsfaktor för Växjö
 • Adda Nyhet

  Inköpscentralen upphandlar snabbtester för Covid-19

  SKL Kommentus Inköpscentral har påbörjat en nationell ramavtalsupphandling av snabbtester för Covid-19. Avtalet beräknas vara på plats till sommaren.

  Publicerad: 2021-03-05 Hem // Aktuellt // Inköpscentralen upphandlar snabbtester för Covid-19
 • Adda Nyhet

  ”Övergång till elektronisk arkivering enbart en tidsfråga”

  Med hjälp av Inköpscentralens ramavtal för e-arkiv kan organisationer få hjälp att digitalisera sina arkivsystem. Förutom hjälp att införa helt nya digitala arkiv, kan organisationer som redan har tillgång till e-arkiv avropa konsultstöd för att få hjälp med förvaltning och utveckling genom utökade tekniska funktioner.

  Publicerad: 2021-03-18 | Senaste ändringen:2021-03-30 Hem // Aktuellt // ”Övergång till elektronisk arkivering enbart en tidsfråga”
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om Musikinstrument

  1 april är ramavtalet Musikinstrument 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med kategoriansvarig Marita Lohmander och upphandlaren Karen Arista Lindqvist på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-03-31 | Senaste ändringen:2021-04-01 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om Musikinstrument
 • Adda Nyhet

  Fyra snabba frågor om prenumerationstjänster

  Nu är ramavtalet Prenumerationstjänster av tryckta och elektroniska tidningar och tidskrifter 2019 klart för avrop. Vi passade på att prata lite med avtalsansvarig Marie Eklund och upphandlaren Pernilla Viktorsson på Inköpscentralen om hur arbetet med upphandlingen har gått och vad som är bra med det nya ramavtalet.

  Publicerad: 2021-05-03 Hem // Aktuellt // Fyra snabba frågor om prenumerationstjänster
 • Adda Nyhet

  Nytt samarbete för ökad hållbarhet inom it-inköp

  Med gemensamma krafter kan stora inköpsorganisationer påverka it-branschen i en positiv riktning för ökad hållbarhet. Det är idéen bakom ett samarbetsinitiativ där bl.a. Adda ingår.

  Publicerad: 2021-05-27 Hem // Aktuellt // Nytt samarbete för ökad hållbarhet inom it-inköp

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 22 Nästa