Entrémattor 2021

Upphandlingen ska resultera i ett ramavtal med ett brett och relevant sortiment av entrémattor som lever upp till våra höga miljö- och hållbarhetskrav. Målet är att vi ska göra det enkelt för er att köpa hållbara entrémattor av god kvalitet till bra priser.

En entrématta

Kommande avtal ska ersätta nuvarande avtal Entrémattor 2017.

Om upphandlingen Entrémattor 2021

Upphandlingen gäller mattor av olika kvaliteter och storlekar såsom entrémattor, logomattor och andra mattor med tryck. Såväl köp som hyra inklusive tvätt- och utbytesservice omfattas.

Varför upphandlar vi entrémattor?

De varor och tjänster som ramavtalet avser ska medverka till ett minskat slitage på golv, bättre hygienisk miljö samt trevligare entré- och innemiljöer. Ramavtalet syftar till att underlätta renhållning av ytor inomhus samt att skapa en miljömässigt bra inomhusmiljö.

Målsättningen är att ni i nära samarbete med leverantörerna skapar en hög grad av effektivitet i serviceutförandet och därmed en mer kostnadseffektiv fastighetsskötsel.

Gå med i vår referensgrupp

Ni som är intresserade av att använda kommande avtal får gärna vara med i vår referensgrupp. Syftet är att stämma av planerat upplägg och avgränsningar i upphandlingen. Genom att delta i referensgruppen har ni möjlighet att påverka utformningen av upphandling och kommande ramavtal. Gå med i referensgruppen här.

Tidplan för upphandlingen

Nu har delar av upphandlingsdokumenten publicerats i en extern remiss, se den här. Den externa remissen ger möjlighet för leverantörer och andra berörda parter inom området att bidra med sin kunskap och erfarenhet.

Vi beräknar annonsera upphandlingen under tredje kvartalet 2021. Vår målsättning är att ha ett färdigt ramavtal under andra kvartalet 2022.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Förbrukningsmaterial

Tipsa en vän

Kontaktperson

Ebba Melchior

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
031 701 66 90
Mobil:
072 999 24 18
Skicka e-post

Referensgrupp

Anmäl dig till referensgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom kontor och förbrukning, dess varor och tjänster. Du får nyheter och information via e-post.