Adda

Fordon 2022

Syftet är att upphandla ett ramavtal som tillgodoser de kommunala och regionala verksamheternas behov av nya personbilar och lätta transportfordon genom ett brett modellutbud som fokuserar på förnybara drivmedel och säkerhet.

Kommande ramavtal ske ersätta det pågående ramavtalet Fordon 2018.

Om upphandlingen Fordon 2022

I samband med när ramavtalet startar kommer ett omfattande stödpaket finnas tillgängligt för upphandlande myndigheter, bland annat avropsmall med LCC-kalkyl, underlag för kravställning samt produkt- och prislistor. Det upphandlade fordonsutbudet kommer innehålla ett flertal miljöfordon som underlätta för er att nå kommunala och regionala miljömål.

Fordon 2022 omfattar köp av nya personbilar och lätta transportfordon som enligt vid var tid gällande regler får köras med B-körkort. Upphandlande myndighet har även möjlighet att köpa tillkommande produkter samt service av fordonen.

Varför upphandlar vi fordon?

De kommunala och regionala verksamheterna är i många fall beroende av fordon, som måste upphandlas, för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Vi samordnar inköpsbehoven i en enda stor upphandling som förhoppningsvis resulterar i lägre produktpriser, effektiviserade inköp, ger lägre administrativa kostnader och ett större utbud av miljöfordon.

Tidplan för upphandlingen

Annonseringen är avslutad. Vår målsättning är att ha ett färdigt ramavtal på plats innan pågående ramavtal löper ut den 3 februari 2023.

Om upphandlingen

  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Fordon

Tipsa en vän

Kontaktperson

Johan Stenberg

Johan Stenberg

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
040 685 25 95
Mobil:
072 997 20 95
Skicka e-post

Prenumerera på Avtalsnytt

Avtalsnytt ger dig alla nyheter om våra upphandlingar och ramavtal via e-post. Fyll i din e-postadress nedan för att starta prenumerationen.