Optune 2021

Den här upphandlingen ska bli ett ramavtal avseende en hyrtjänst av den medicintekniska utrustningen Optune och tillhörande kringtjänster. Optune behandlar hjärntumörer med hjälp av elektriska fält och har visat sig effektiv vid behandling av patienter med nydiagnosticerad glioblastom.

Om upphandlingen

En ny process för att teckna ett nytt avtal för Optune med service och kringtjänster är påbörjad. Det nuvarande avtalet löper ut sista augusti 2021 och en tillfällig förlängning med befintliga villkor kommer att göras. Förlängningen kommer att upphöra om/när ett nytt avtal med leverantören träffas. Det tillfälliga avtalet löper i nio månader, målsättningen är att ett nytt avtal skall träffas i god tid innan förlängningen löper ut.

Varför upphandlar vi Optune?

Optune med kringtjänster är ett uppskattat avtal med många användare. Intentionen är att skapa ett nytt avtal som kan erbjuda tjänsten i liknande format som idag samt eventuellt annat/andra upplägg på tjänsten.

Gå med i vår referensgrupp

Vill du delta i vår referensgrupp? Vi samarbetar med referensgrupper för att möjliggöra det bästa resultatet. I denna upphandling finns flera perspektiv att ta hänsyn till. Anmäl dig till referensgruppen här.

Tidplan för upphandlingen

Detta avtal förhandlas direkt med leverantören och förhoppningen är att diskutera behov och upplägg under kvartal tre och detaljerade kontraktsvillkor samt teckna avtal under kvartal 4 2021.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Vårdrelaterad förbrukning och läkemedel

Tipsa en vän

Kontaktperson

Cecilia Drott

Kategoriansvarig Vårdrelaterad förbrukning och läkemedel, Adda Inköpscentral
Tel:
08 709 55 81
Mobil:
072 998 11 87
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom vårdrelaterad förbrukning och läkemedel samt sociala tjänster. Du får nyheter och information via e-post.

Referensgrupp

Anmäl dig till referensgruppen genom att fylla i och skicka in vårt formulär för intresseanmälan. Anmälan är öppen för avropsberättigade myndigheter/enheter.