Storköksutrustning konsulter 2020

Målsättningen med denna upphandling är att underlätta och förenkla inköp av uppdrag som avser konsulter och besiktningsmän med inriktning mot storköksutrustning.

Om upphandlingen

Syftet med kommande ramavtal är att kunna erbjuda stöd inför planering och projektering samt besiktning av storköksutrustning.

Kommande ramavtal är nytt och ingår i en grupp av tre ramavtalsområden kopplade till storköksutrustning. Information om upphandlingens exakta omfattning och utformning kommer att uppdateras här efterhand.

Syftet med att upphandla tre istället för ett ramavtalsområde är att ge beställare stöd inför och under anskaffningsprocessen och utrustningens brukstid. Det innebär att tjänster och utrustning som kan kopplas till samtliga faser för storköksutrustning, till exempel inför och vid planering och projektering av storkök, anskaffning, energioptimering och utveckling samt installation, service och besiktning av storköksutrustning.

För att genomföra detta genomförs tre separata upphandlingar med koppling till storköksutrustning:

Mer information om respektive anbudsområde finns på varje upphandlingssida.

Varför upphandlar vi Storköksutrustning konsulter?

Vi vill underlätta och förenkla inköp av uppdrag som avser konsulter och besiktningsmän med inriktning mot storköksutrustning. Exempel på uppdrag som kan bli aktuella för projektör är förstudie, projektering, planering, energioptimering av storköksutrustning. Avrop gällande besiktningsman kan avse uppdrag som besiktning och värdering av storköksutrustning.

Tidplan för upphandlingen

Upphandlingen är nu annonserad, se annonsen här. Sista anbudsdag 2021-11-10. Vår målsättning är att ha färdiga ramavtal på plats för avrop senast i juni 2022.

Om upphandlingen

  • Sista anbudsdag: 2021-11-10
  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Fastighetsnära varor

Tipsa en vän

Kontaktpersoner

Pernilla Jönsson

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
040 685 25 91
Mobil:
072 999 24 39
Skicka e-post
Pernilla Viktorsson

Pernilla Viktorsson

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
08 709 55 28
Mobil:
072 966 19 29
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom bygg och fastighet, relaterade produkter och tjänster samt gata och park. Du får nyheter och information via e-post.