Yrkesskor 2020

Upphandlingen syftar till att ta fram ett brett sortiment av yrkesskor som ska vara enkla att beställa. Ramavtalet ska täcka ett nationellt behov – oavsett var i landet man är verksam.

Närbild på skosnören på arbetssko

Det nya ramavtalet kommer att ersätta det befintliga Yrkeskläder och Skor 2016-2, delområde 3, som upphör att gälla i november 2021.

Om upphandlingen

Upphandlingen kommer att omfatta yrkesskor till flertalet yrkesgrupper inom offentlig sektor – till exempel (ej uteslutande) personal inom vård och omsorg, lokalvård, kök, hantverksyrken, skola/förskola.

Hos våra kunder finns en mängd yrkesgrupper som är i behov av bekväma skor som är anpassade både efter arbetsuppgiften och personens fötter för att kunna utföra sitt jobb. De flesta står och går i sina yrkesskor i mer än 8 timmar per dag. Därför är ett par bekväma yrkesskor som passar personens fötter väldigt viktiga. Genom att upphandla och teckna ett gemensamt ramavtal som alla kan ta del av skapar goda förutsättningar för ett brett sortiment med rätt produkter till bra villkor.

Vår målsättning är att skapa enkelhet i beställningsprocessen och ett brett och anpassat sortiment efter våra kunders behov.

Tidsplan

Upphandlingen är nu annonserad, se annons här. Sista anbudsdag är 2021-10-04. Vår målsättning är att ha ett ramavtal på plats under hösten 2021.

Om upphandlingen

  • Sista anbudsdag: 2021-10-04
  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Kontor och förbrukning

Tipsa en vän

Kontaktperson

Christian Nilsson

Christian Nilsson

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Mobil:
072 998 11 52
Skicka e-post

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom kontor och förbrukning, dess varor och tjänster. Du får nyheter och information via e-post.