Webbinarier och seminarier

Medverka eller lyssna på ett av våra webbinarium. Vi har olika teman inom offentlig upphandling, arbetsrätt och HR. Lyssna på proffsiga föreläsare som berättar om intressanta och aktuella ämnen.

Seminariedeltagare

Nedan hittar du aktuella webbinarier och seminarier.

Hur ska vi samarbeta för att säkra försörjningen av varor och tjänster till offentlig sektor? Vem tar ansvar för vad och hur hittar offentlig sektor ett bra samspel med näringslivet vid fredstida kriser? Den 25 maj bjuder Adda in till ett webbinarium där vi diskuterar dessa frågor. 

Läs mer och anmäla dig till Adda Inköpscentrals webbinarier. Vi håller dem för att hjälpa dig som använder, eller planerar att använda våra ramavtal och tjänster.

25 maj: Inom ramen för Adda AffärsConcepts verksamhetsområde Upphandlings- och affärsjuridik visar affärsrådgivare och jurister Beatrice Hodo och Gussun Albadri när ändringar av avtal är möjliga inom ramen för LOU. Lär dig vad du ska ska tänka på när du formulerar ett avtal för att kunna göra anpassningar till framtida förutsättningar.

Varannan tisdag håller Adda AffärsConcepts affärsrådgivare och jurister i rättsfallswebbinarier för praxis inom offentlig upphandling med efterföljande fördjupningsforum.

Missade du seminariet Osunt leverantörsberoende, försörjningsberedskap i en digital tid från den 16 april? Nu kan du ta del av inspelningen från seminariet. 

Elin Eriksson

Elin Eriksson

Marknadskommunikatör, Adda
Tel:
08 709 59 80
Mobil:
072 254 59 51
Skicka e-post

Klicka på länken ovan för att hitta tidigare webbsändningar med våra experter inom offentlig upphandling. 

Klicka på länken ovan för att hitta Adda Kompetens tidigare webbsändningar.