Adda

Webbutbildningar

Hållbar upphandling

Antal tillfällen
0 st
Nivå
Grundkurs
Pris
1950 kr ex. moms
e-Learning

Webbaserat

Lediga platser:
Obegränsat


SKR, Regionernas kansli för hållbar upphandling och Adda har tillsammans tagit fram en utbildning i hållbar upphandling riktad till alla de funktioner som är del av upphandlingsprocessen, exempelvis politiker, beslutsfattare, upphandlare, hållbarhetsstrateger, jurister, avropare, inköpare, beställare, controllers och avtalsansvariga. 

Utbildningen kan med fördel också användas av leverantörer till offentlig sektor som vill få bättre förståelse för de krav och villkor som ställs, eller av studenter inom offentlig upphandling eller hållbarhet. 

Utbildningen besvarar bland annat följande frågor: 

Vad innebär det att upphandla hållbart?

Vilka är hållbarhetsriskerna? 

Vilka krav är lämpliga att ställa?

Vilken uppföljning är lämplig?

Utbildningen är uppdelad på fyra avsnitt om vardera tjugo minuter. Det första avsnittet är en introduktion till hållbar upphandling medan avsnitt två till fyra följer processen före, under och efter upphandling. Utbildningen kan göras stegvis i valfri takt eftersom det går utmärkt att avbryta utbildningen och återuppta den vid ett senare tillfälle.

Anmälan är personlig och du har tillgång till kursen i sextio dagar från och med registreringstillfället.


Avgiftsmodeller

Olika organisationer har olika behov. Därför erbjuder vi tre olika avgiftsmodeller för våra digitala utbildningar: organisationslicens, volymrabatt och enstaka utbildning.

Organisationslicens

Vill du maximera nyttan av din kompetensinvestering? Vill du att alla i målgruppen inom din organisation ska ha tillgång till utbildningen? Ser du en fördel i att all kan använda utbildningen i sin vardag under en längre tid? 
Då är vår organisationslicens något för din organisation. Avgiften för organisationslicens är mycket förmånlig och beror på din organisations storlek och den storleken på målgruppen för utbildningen.
Är du intresserad av en organisationlicens? Kontakta Tommy Eriksson, 070-527 59 81, tommy.eriksson@adda.se

Volymrabatt

En organisationslicens är alltid mer förmånligt men vi erbjuder också volymrabatt om du vet hur många och vilka i din organisation som ska gå en utbildning. För att få ta del av volymrabatten måste alla deltagare anmälas vid samma tillfälle. Deltagarna får tillgång till utbildningen i 60 dagar från det att deltagaren är registrerad. Boka utbildningen och anmäl deltagarna via det här formuläret. 

För den här utbildningen –Hållbar upphandling– har vi följande rabattrappa:

2-10 st1800 kr/st
11-20 st1700kr/st

21-30 st1600 kr/st
31-40 st1500 kr/st

Har du behov av fler än 40 utbildningar? Kontakta Tommy Eriksson, 070-527 59 81, tommy.eriksson@adda.se

Enstaka utbildning

Självklart kan du boka en enstaka utbildning. Då kostar den 4 900 kr. Du får tillgång till utbildningen i 60 dagar från det att du registreras. Klicka på den röda knappen lite längre upp på sidan för att anmäla dig.


Har du frågor om utbildningen?

Kontakta Linn Isacson, utbildningskoordinator:

Tel:
087095992
Mobil:
072 720 29 72
Skicka e-post

På detta seminariet diskuterades lagförslaget som ska göra det obligatoriskt att ta hänsyn till hållbarhetsaspekter inom offentlig upphandling.

Tipsa en vän