Adda

Utbildningar

Klinisk försäkringsmedicin (AT/BT-läkare och andra yrkesgrupper i hälso- och sjukvården)

Antal tillfällen
0 st
Nivå
Grundkurs
Pris
500 kr ex. moms
e-Learning

Webbaserat

Lediga platser:
Obegränsat

Webbutbildning i klinisk försäkringsmedicin är en webbaserad kurs som ger AT/BT-läkare och andra yrkesgrupper i hälso- och sjukvården, kunskaper i klinisk försäkringsmedicin. Kursen är en del av läkares kompetensutveckling i klinisk försäkringsmedicin och har tagits fram av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) i samarbete med några regioners försäkringsmedicinskt sakkunniga läkare.


Upplägg

Sedan juni 2021, finns även en introduktion till webbutbildningarna och en ordlista med förklaringar till försäkringsmedicinska begrepp. Introduktionen är tänkt främst för utlandsutbildade läkare och läkare med äldre utbildningar som en ingång till ämnet och utbildningarna.

Kursen för AT/BT-läkare och andra yrkesgrupper i hälso- och sjukvården består av fyra grundmoduler. Ett kunskapstest finns med möjlighet att skriva ut ett kursintyg.

Du får tillgång till utbildningen i 60 dagar. 

Utbildningen tar ca 2 timmar att gå igenom, men du kan repetera så många gånger du vill,  pausa och starta där du avslutade senast.


OBS! Innan du anmäler dig på denna utbildning, kontrollera gärna med din organisation om ni har en regionlicens och hur du då ska göra för att få tillgång till utbildningen. 

Regionlicens innebär att hela organisationen får obegränsad tillgång till utbildningen under 12 månader.

Har du frågor om utbildningen?

Kontakta Linn Isacson, utbildningskoordinator:

Tel:
087095992
Mobil:
0727202972
Skicka e-post

Tipsa en vän