Medskapande möten för chefer

Behov av att samskapa nya lösningar på välfärdens utmaningar ökar. För att lyckas måste vi ha rätt verktyg och metoder. På detta seminarium lär du dig därför grunderna i medskapande möten och vad du som chef kan bidra med för att möjliggöra konstruktiva möten. 

Har du suttit på oinsperarande möten som inte lett fram till något resultat? Alla kan nog känna igen sig. Men det finns metoder för att undvika detta, och chefen har en avgörande roll som möjliggörare när det kommer till medskapande möten som leder fram till ett resultat.   

Välkommen till ett seminarium för chefer om medskapande möten

Detta är ett fristående digitalt seminarium som riktar sig till chefer där du lär dig metoder för medskapande möten på en grundläggande nivå. Detta handlar seminariet om:

  • När och hur kan medskapande möten bidra till bättre resultat och synergi-effekter för såväl deltagande verksamheter/organisationer som de målgrupper du jobbar för? 
  • Hur kan du som chef stötta medarbetare som ska involvera andra?   
  • Vad ska du som chef, tänka på för att dessa möten ska få full effekt? 
  • Vad kan vara bra att tänka på för att bli en kompetent beställare eller initiativtagare till ett medskapande möte?  

Detta seminariun hålls två gånger i höst (samma innehåll):
Datum: 8 september kl. 15:05-15:50 eller
Datum: 23 september kl. 8:05-8:50 
Avgift: kostar inget

Anmäl dig här!

Anmäl dig!

Genom att ange din e-post samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter

Erfarna kursledare från Framtidsverket

Eva Broms och Elisabeth Lauritzen, Framtidsverkstäder, har lång erfarenhet av att leda och utbilda i olika former av medskapande möten, både fysiska-, digitala- eller hybridmöten. De har i samarbete med Adda Kompetens utformat kursen Medskapande möten och är även föreläsare på dessa seminarium. 

Det är i mötet mellan människor som samskapandet sker. Allt fler behöver därför kunna planera och genomföra möten där alla bidrar med sina kompetenser. För att mötet ska vara givande. Adda Kompetens erbjuder därför hösten 2022 en kurs i medskapande möten och dessa seminarium är en introduktion till kursens innehåll där vi fördjupar oss i metoderna samt testar olika verktyg.