Utbildningar

Upphandlings- och affärsjuridik

Utbildningen vänder sig till dig med erfarenhet av offentlig upphandling, som vill lära dig mer om den juridik som ligger till grund för att kunna orientera sig i LOU:s många möjligheter. Du kommer bl.a. att lära dig om hur man skriver ett avtal som blir ett praktiskt verktyg, att tolka praxis, att hantera överprövningar samt praktisk hantering av offentlighet och sekretess.

Med anledning av den situation som uppstått på grund av Covid-19 kommer utbildningen även att erbjudas som distansundervisning under 2021, och då till ett reducerat pris. För att delta på distansundervisning anmäl dig till Delta digitalt nedan. Deltagare som önskar delta på distans kommer att få en länk skickad via e-post dagen innan utbildningen genomförs. Via länken kommer deltagarna kunna följa den direktsända undervisningen. Deltagare på distans rekommenderas använda webbläsaren Google Chrome.

Gussun Albadri
Läs mer om
Dina kursledare
Antal tillfällen
2 st
Nivå
Specialist
Pris
4495 kr

Välj tid och plats och anmäl Stäng

19 Maj

Lediga platser:
17 platser kvar
Tid:
09:00 - 16:00
Sista kurstillfället har passerat
17 November

Lediga platser:
15 platser kvar
Tid:
09:00 - 16:00

Du lär dig:

  • avtalsskrivning
  • att tolka praxis
  • hantera överprövningar och överprövningsprocessen
  • offentlighet och sekretess i offentlig upphandling

Utbildningen vänder sig till:

Dig som arbetat med upphandling ett tag, som är jurist eller har intresse för juridik och vill ta dina upphandlingar till nästa nivå.

Varför ska du gå utbildningen?

För att skapa bättre avtal som ökar chanserna för goda resultat under hela avtalstiden, för att minska riskerna för överprövningar och öka chanserna att vinna om de ändå blir ett faktum samt för att effektivisera processerna vid utlämnande av anbudsupphandlingar.
I priset ingår: Kursdokumentation samt intyg.

Tipsa en vän