Medarbetare AffärsConcept

Här hittar du kontaktuppgifter till våra konsulter på AffärsConcept. Du kan även hitta kontaktuppgifter till andra medarbetare i koncernen genom att göra ett urval på arbetsområde eller koncern/bolag.

Cen Chen

Cen Chen

Affärsrådgivare

Adda AffärsConcept

Telefon:
08 709 59 09
Mobil:
072 546 15 32
E-post:
Skicka här

Cen arbetar med strategisk rådgivning i offentlig upphandling och genom hela försörjningsprocessen från analys av data till projektledning och implementering. Hon har drygt tio års branscherfarenhet inom inköp, upphandling, rådgivning, projektledning, styrning och analys.

Med en mycket bred kompetens leder, genomför och kvalitetssäkrar Cen komplicerade uppdrag inom bland annat varu-, tjänste-, it- och medicinteknikområdet. Cen har sedan tidigare en bakgrund som upphandlingskonsult och har nu en roll som senior affärsrådgivare inom Adda AffärsConcepts verksamhetsområde Styrning och analys. Cen är ekonom i grunden med inriktning mot marknadsföring.

Ida Ketonen_webb.jpg

Ida Ketonen

Affärsrådgivare

Adda AffärsConcept

Telefon:
040 661 62 14
Mobil:
072 884 56 73
E-post:
Skicka här

Ida stöttar organisationer i utvecklingen av deras försörjningsprocesser och -strategier. Som erfaren förändringsledare leder hon uppdrag inom rådgivning, organisations- och strategiutveckling samt projektledning. Ida är certifierad projektledare, expert på hållbarhets- och mångfaldsfrågor samt en erfaren utbildare.

Theodor Berglund.jpg

Theodor Berglund

Affärsrådgivare

Adda AffärsConcept

Telefon:
08 709 55 90
Mobil:
072 997 60 96
E-post:
Skicka här