Om webbplatsen

Här presenterar vi information om webbplatsen adda.se och hur du hittar på den.

På denna sida finns några av webbplatsens grundläggande principer och tillvägagångssätt för att hitta och ta del av information samt övrigt innehåll kortfattat beskrivet.

Så hittar du information på webbplatsen

Det finns flera sätt att hitta information och tjänster som finns på webbplatsen. Vi rekommenderar att du använder vår sökmotor om du inte hittar det du söker. Sökmotorn hittar du längst upp på sidan.

Ett annat sätt att hitta information är via webbkartan som visar innehåll i forma av en trädstruktur. Det finns även en A-Ö sida som presenterar webbplatsinnehåll.

Spårmärkning på alla sidor

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det lättare för dig att veta var du är någonstans. För att visa var du befinner dig, syns ett spår i form av klickbara länkar ovanför alla sidor, en så kallad länkstig.

Vill du backa bakåt kan du göra det genom att klicka på de understrukna länkarna.

Externa länkar i nytt fönster/ny flik

Länkar till andra webbplatser öppnas i ett nytt fönster.

Filer i pdf-format

De flesta dokument som finns på vår webbplats är i pdf-format. Fördelen med pdf är att de ser likadana ut oavsett vilken plattform, webbläsare eller dator du använder.

Även filer öppnas i ett nytt fönster.

För att kunna läsa pdf-format måste du ha Acrobat Reader installerad på din dator.

Webbläsare

Vi använder stilmallar. Därför finns ett krav på din webbläsare att den förstår det. Om du upplever problem av något slag, kan det bero på att du har en gammal webbläsare.

Tillgänglighet och responsiv design

Vi vill att så många som möjlig ska kunna använda vår webbplats och strävar alltid mot att utveckla och förbättra den utifrån, och i enlighet, med de riktlinjer och standarder som finns inom området.

Webbplatsen är också utvecklad i responsiv design vilket bland annat betyder att oavsett om du besöker webbplatsen via en mobil, läsplatta eller vanlig dator så anpassar sig sidan till storlek och upplösning på din skärm.