Bakrundsbild för sidhuvud
Beställardag för fordon

Den 29 maj bjuder vi in dig som vill få en bättre inblick i hur man nyttjar våra ramavtal inom kategori Fordon, och samtidigt få bättre kännedom om våra leverantörer och deras produkter. Tillfället vänder sig till dig som är fordonsansvarig eller upphandlare.

Anmäl dig till Beställardagen

Informationstillfälle för Hälso- och sjukvårdsmaterial 2023

I början av maj går vårt nya ramavtal Hälso- och sjukvårdsmaterial 2023 igång. Är du intresserad av att veta mer om avtalet? Anmäl dig till ett av vårens informationstillfällen där vi kommer att gå igenom ramavtalet. 

Läs mer och anmäl dig

Inspirationsföreläsning kring hållbar möbelförsörjning

Vill du veta mer om hur ni kan ställa om i er möbelförsörjning till mer hållbara cirkulära alternativ? Under tre tillfällen bjuder in till inspirationsföreläsning kring hållbar möbelförsörjning.

Läs mer och anmäl dig

Informationstillfälle för digitala möbelkatalogen

Välkommen att delta under våra informationstillfällen om den digitala möbelkatalog för ramavtalen Möbler för kontor och omsorg samt Möbler för skola och förskola.

Läs mer och anmäl dig

Informationstillfälle för e-litteratur

Under våren bjuder vi in till två separata informationstillfällen kring vårt nya avtal Förmedling av e-litteratur 2023 med avtalsstart i april 2024. 

Läs mer om tillfällena

Adda Inköpscentral på plats

Här hittar du information om mässor och andra tillfällen där Adda Inköpscentral deltar på plats.

Kristina Syk på Mötesplats Samhällssäkerhet

Kristina Syk, Beredskapschef på Adda, kommer delta på mässan Mötesplats Samhällssäkerhet den 19 mars på Kistamässan i Stockholm. Hon kommer tala på scen om bland annat försörjningsberedskap. Kristina kommer även att medverka live från mässan i Krisledningspodden. Intervjun kommer gå att lyssna på i efterhandslyssning via poddens kanaler.

Läs mer

 

Träffa oss på Kostdagarna i Kista

Den 14-15 mars 2024 kan du träffa oss på Kostdagarna i Stockholm. Vi kommer att finnas på plats med monter tillsammans med två leverantörer där du får möjlighet att testa krismat från vårt nya ramavtal Livsmedel krisberedskap.

Övriga aktiviteter

Här kan du ta del av inspelade kundaktiviteter i efterhand.

Är du nyfiken på att höra om vårt DIS inom Säker digital kommunikation?

Den 14 februari hade vi lanseringstillfälle för vårt DIS inom Säker digital kommunikation (SDK) tillsammans med Inera, DIGG och Sollentuna kommun. 

Ta del av tillfället i efterhand

Lär dig mer om hållbar upphandling

Under hösten har vi haft en webbinarieserie i fyra delar om hållbar upphandling. Nu finns materialet att ta del av i efterhand där du får lära dig mer om hur er organisation kan arbeta med hållbarhetsaspekter i era inköp och upphandlingar.

Se mer om Hållbar upphandling

Missade du informationsdagen om våra finansiella avtal?

Nu kan du ta del av Addas digitala informationsdag för våra finansiella avtal i efterhand. Hör mer om om det finansiella området för offentlig sektor och våra ramavtal inom kategorin Professionella tjänster. 

Se tillfället i efterhand

Vill du vara med och bidra till relevanta ramavtal?

Då ska du vara med i någon av våra referensgrupper. För att våra upphandlingar och ramavtal ska bli så bra som möjligt behöver vi din kompetens och erfarenhet. 

Hjälp oss att fånga in de behov som ni står inför. 

Delta i våra referensgrupper