Inköpscentralens kundaktiviteter

Vi anordnar regelbundet aktiviteter för dig som är kund hos oss, även du som funderar på att bli kund är välkommen vid dessa tillfällen. Det kan bland annat vara avtalsinformation, informationsdagar och beställardagar.

Bakrundsbild för sidhuvud
24
sep

Vi kommer presentera våra erbjudande inom kategorierna Samhällsbyggnad och Fastighetsförvaltning. Representanter från några av avtalsleverantörerna kommer vara på plats så du kan ställa dina frågor direkt till dem.

16 okt, 10 dec

Vill du veta mer om ramavtalet Gransknings- och rådgivningstjänster 2022? Vi bjuder in till fyra informationstillfällen för att berätta mer om de olika anbudsområdena på avtalet.

Adda Inköpscentral på plats

Här hittar du information om mässor och andra tillfällen där Adda Inköpscentral deltar på plats.

14-15 aug

Vill du få svar på hur er verksamhet kan få hjälp med den finansiella hanteringen? Eller hur ni kan minska er arbetsinsats vid investeringsbeslut? Träffa representanter från kategorierna Professionella tjänster, Energi och Bygg och fastighet på KommEk 2024 i monter C33.

16 aug

Besök oss på Mittia Park och Gata i Ljusdal den 16 augusti. Vi kommer bland annat att besvara frågor om våra ramavtal och se hur de kan hjälpa din verksamhet.

25-26 sep

Under mässan första dag kommer vi tillsammans med SKR tala om samverkan för att motverka välfärdsbrottslighet. Andra dagen pratar vi om upphandling för stärk försörjningsberedskap och vi kommer även att delta i ett panelsamtal om hur offentliga inköp snabbare når klimatmålen. Ni kan även träffa representanter från oss i monter 38-42.

Inspelade webbinarier

Här kan du ta del av inspelade kundaktiviteter i efterhand.

Den 14 maj hade vi ett webbinarium där Tibro kommun delade med sig av arbetet kring hållbar möbelförsörjning.

Under informationstillfället får du svar på frågor om avtalet, hur du kan avropa samt vilka leverantörer som finns.

Nu kan du ta del av Addas digitala informationsdag för våra finansiella avtal i efterhand. Hör mer om om det finansiella området för offentlig sektor och våra ramavtal inom kategorin Professionella tjänster.

Vill du vara med och bidra till relevanta ramavtal?

Då ska du vara med i någon av våra referensgrupper. För att våra upphandlingar och ramavtal ska bli så bra som möjligt behöver vi din kompetens och erfarenhet. 

Hjälp oss att fånga in de behov som ni står inför. 

Delta i våra referensgrupper