Adda

Lekmaterial 2021

Syftet med upphandlingen är att förse lekmaterial till förskola och fritidshem, och även till regionernas väntrum och lekmiljöer. För pedagogerna på förskola och skola vill vi erbjuda en modell som enkelt tillgodoser behovet av hållbara och pedagogiska lekmaterial som ger glada barn.

Bild på färgglada klossar

Lekmaterial 2021 ska ersätta befintligt ramavtal Lekmaterial 2017 när det löper ut i kvartal fyra 2022.

Om upphandlingen Lekmaterial 2021

Nyttan för kunderna är att de enkelt kan avropa från ett färdigupphandlat ramavtal till konkurrenskraftiga priser. Det breda sortimentet omfattar bland annat lek- och hobbymaterial, pedagogiska läromedel, lekmöbler, lekmattor, barnvagnar och cyklar. Vi följer Upphandlingsmyndighetens olika nivåer på hållbarhet och miljökravställningar. Många produkter uppfyller Upphandlingsmyndighetens hållbarhetskriterier för en giftfri förskola.

Varför upphandlar vi Lekmaterial?

Vi vill vara den självklara samarbetspartnern när det gäller att förse Sveriges förskolor med pedagogiskt material till sin verksamhet. Förutom att det ska vara lätt att använda avtalet och hitta produkter för alla slags pedagogiska behov till konkurrensmässiga priser vill vi kunna hjälpa förskolorna med deras digitaliseringsbehov.

Tack vare enkelheten i att avropa, sparar det både tid och interna resurser.

Arbete i referensgrupp

Arbetet i vår referensgrupp är nu inlett. Gruppen består av personer med verksamhetsnära kompetens och expertis. Syftet med referensgruppen är att under förstudiefasen dela med sig av erfarenheter och kunskap som kan påverka utformningen av ramavtalet.

Tidplan för upphandlingen

Annonseringen är nu avslutad. Vi beräknar ha ett avtal på plats när nuvarande avtal Lekmaterial 2017 löper ut.

Om upphandlingen

  • Status: Pågående
  • Upphandlingsområde: Utbildning och lärande

Tipsa en vän

Kontaktperson

Pernilla Viktorsson

Pernilla Viktorsson

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
08 709 55 28
Mobil:
072 966 19 29
Skicka e-post

Prenumerera på Avtalsnytt

Avtalsnytt ger dig alla nyheter om våra upphandlingar och ramavtal via e-post. Fyll i din e-postadress nedan för att starta prenumerationen.