Framtidsseminarium för stabil kompetensförsörjning - 27 januari

Kompetensförsörjning pekas ut som decenniets största utmaning för välfärden. Hur ställer vi om till ett livslångt lärande och vad behöver er organisation göra? Den 27 januari bjuder Adda in till ett seminarium där vi diskuterar denna utmaning och framförallt hur kommuner och regioner kan jobba med kompetensförsörjningen.

Att ha strategier för kompetensförsörjning nödvändigt, liksom att satsa på och främja medarbetarnas livslånga lärande. För att klara det behöver kommuner och regioner fortsätta utveckla sin förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare med rätt kompetens och i många fall ny kompetens.

Seminariet vänder sig till dig som vill förstå vilken typ av styrning, ledning och arbetssätt som behövs nu och i framtiden. Hur hittar vi vägar i den omställning vi är mitt uppe i?

Lyssna på när Carl Heath - Senior forskare RiSE, Monica Skagne - kommundirektör Växjö kommun, Leif Denti - PhD organisationspsykologi på Göteborgs universitetet diskuterar frågan under ledning av Eva-Lotta Löwstedt Lundell - vd Adda.

Bild3.JPG

När: 27 januari 08.00-09.00

Hur: Webbsändning via Zoom

Anmälan är stängd!

Seminariet har att spelats in och finnas tillgänglig här i 14 dagar.