Adda

Utbildningar

Grundläggande digital tillgänglighet – användarbehov, lagkrav och arbetssätt

Antal tillfällen
1 st
Nivå
Grundkurs
Pris
3500 kr ex. moms
23 September 1 dag

Lediga platser:
28 platser kvar
Tid:
09:00 - 12:00

Låt oss hjälpa er att komma igång! På bara en förmiddag får ni grundläggande kunskaper som ni direkt kan omsätta till handling. Då kan faktiskt det som var en stor hög med krav bli en inspirerande utmaning. Surdegen kan bli till något riktigt gott!

Genom tillgänglighet kan vi som jobbar med webben bidra till ett bättre samhälle!

Gå hela gruppen – få en timmes coaching!

Det går givetvis bra att skicka enstaka deltagare på vår intensiva introduktionsutbildning. Men varför inte gå hela gruppen?! Skicka fem till femton deltagare till en fördelaktig gruppavgift  på 2500 kr/deltagare så ingår även en exklusiv frågestund på en timme med kursledaren – för bara just er grupp. Då får ni stöd i hur ni kan omsätta teori till praktik. Till exempel hjälp att bestämma vad ni ska prioritera först. När ni hunnit smälta kursinnehållet bestämmer ni datum och tid med kursledaren.

Kursledare är Pär Lannerö, en av Sveriges främsta experter på digital tillgänglighet. Pär har varit rådgivare i digital tillgänglighet åt regeringskansliet och många andra myndigheter, projektledare för webbriktlinjer.se och hållit hundratals uppskattade föreläsningar och utbildningar i ämnet.

Målgrupp: alla som jobbar med webb och webbinnehåll. Exempel på roller är webbskribenter, webbredaktörer, projektledare, designers, utvecklare och beställare. 

P.S. Inom kort planerar vi även att erbjuda fördjupningskurser som riktar sig till:

•         webbredaktörer och innehållsskapare

•         designers och front-endutvecklare

•         projektledare, strateger och beställare

Utbildningen hålls digitalt.

Pär Lannerö expert på digital tillgänglighet

Pär Lannerö är en uppskattad föreläsare och kursledare. Han har även varit rådgivare åt regerinskansliet och många andra myndigheter. 

Ingår coaching om en hel grupp går

Behöver hela din avdelning eller en hel grupp få kunskap om tillgänglighet? Passa på att gå hela gruppen och få sedan coaching av Pär hur ni jobbar vidare med tillgänglighetsfrågan.