Här börjar framtidens lärande i välfärden

Mer än 40 % av våra roller kommer enligt World Economic Forum att förändras eller bytas ut innan 2030. Utvecklas i takt med framtidens förändringar genom att lära dig mer om att lära. Vill du veta mer? Ta del av vårt smakprov! 

Bakrundsbild för sidhuvud

Du som chef eller ledare kan ta tempen på lärandet inom åtta olika områden på din arbetsplats med hjälp av självutvärderingen.

En handbok för dig som chef eller ledare så att du, steg för steg, kan kicka igång en lärande kultur på din arbetsplats.

I vår videoserie ”Vad säger forskaren?” får du höra vad forskarna i Addas forskarråd säger om framtidens lärande i välfärden.

Plocka de bitar som passar dig, din organisation och dina medarbetare och skapa framtidens lärande i välfärden för just er.

Läs, lyssna och inspireras av hur andra kommuner och regioner har startat upp arbetet med lärande på sina arbetsplatser.

För dig som vill fördjupa dig har vi samlat rapporter från forskarrådet och andra länkar inom vuxnas lärande och utveckling.

Vill du ha tillgång till allt material?

Har du utforskat våra smakprov och vill ha tillgång till allt material? Läs mer på Framtidens lärande i välfärden eller boka ett möte med någon av våra rådgivare.