Adda

Järnhandelsvaror inklusive skyddsutrustning 2022

Kommande ramavtal är ett grossistavtal för järnhandelsvaror och skyddsutrustning. Syftet är att stötta beställare vid anskaffning av dessa varor.

Avtalet ska så småningom ersätta Järnhandelsvaror inklusive skyddsutrustning 2018 när det löper ut i mars 2024.

Om upphandlingen

Målet med denna upphandling är att kunna erbjuda våra kunder fortsatt hjälp vid anskaffning av järnhandelsvaror och skyddsutrustning. Vi lägger stort fokus på kvalitet, hållbarhet och miljö i kombination med efterfrågad service.

Det ska vara möjligt att beställa varorna via webbutik men även att handla i en fysisk butik, vilket våra kunder efterfrågar. Vi undersöker även om skåpservicelösningar kan vara ett komplement till fysisk butik eller ett eget anbudsområde.

Hållbarhet i upphandlingen

Hållbarhet är en viktig del i upphandlingen och vår målsättning är att kunna erbjuda både cirkulära alternativ och ett miljösortiment.

Gå med i vår referensgrupp

Vi söker medlemmar till vår referensgrupp som träffas vid två till tre tillfällen med start nu i vår. Du som söker får gärna ha erfarenhet som beställare av skyddsutrustning, kris och beredskap eller järnhandelssortiment, eller vara leverantörer av serviceskåp eller fastighetsskötare. Har du någon av dessa eller liknande erfarenheter? Anmäl ditt intresse att gå med i referensgruppen här!

Tidplan

Arbetet i referensgruppen påbörjas under våren 2022. Förstudie inleds under hösten 2022 och annonsering sker andra kvartalet 2023. Det färdiga avtalet ska vara på plats våren 2024.

Om upphandlingen

  • Status: Planerad
  • Upphandlingsområde: Fastighetsnära varor

Tipsa en vän

Kontaktperson

Pernilla Jönsson

Upphandlare, Adda Inköpscentral
Tel:
040 685 25 91
Mobil:
072 999 24 39
Skicka e-post

Prenumerera på Avtalsnytt

Avtalsnytt ger dig alla nyheter om våra upphandlingar och ramavtal via e-post. Fyll i din e-postadress nedan för att starta prenumerationen.