9 september 2022 Karriär | Organisation

Ny verksamhetsområdeschef för Samhällsbyggnad till Adda AffärsConcept

Efter sex år som egenföretagare är Tobias Tegnér tillbaka på Adda AffärsConcept som verksamhetsområdeschef för området samhällsbyggnad. Sedan starten förra veckan börjar han känna sig varmare i kläderna och ställer gärna upp och besvarar några fårgor om sitt nya jobb. 

Tobias Tegnér, verksamhetsområdeschef samhällsnyggnad, Adda AffärsConcept

Vad jobbade du med innan du började hos Adda AffärsConcept?

De senaste åren har jag drivit egen konsultverksamhet, men innan dess arbetade jag faktiskt på AffärsConcept så jag är ny på jobbet, men också tillbaka på en arbetsplats jag känner till väl och hyser varma känslor för.

Vilka frågor ligger dig varmast om hjärtat?

Det finns flera frågor som jag skulle kunna lyfta, men om jag ska peka något särskilt ser jag hållbarhetsperspektivet som mycket betydelsefullt att framhålla, inte minst när det gäller samhällsbyggnadsområdet.

Vad ser du att många kunder tycker är utmanande inom området Samhällsbyggnad?

Jag tror att många organisationer upplever att det finns flera utmaningar i dagsläget och framöver, inte minst med hänsyn till det ekonomiska läget och allt som händer i vår omvärld. Utmaningarna skiljer sig också mycket åt mellan olika verksamheter och genom att vi kommer i kontakt med en mängd olika uppdragsgivare så får vi både förståelse för dessa och kan skapa oss en erfarenhetsbank med lösningar. Det kan handla om allt ifrån att möta mer verksamhetsövergripande mål till att få specifika leveranser på plats i rätt tid, med rätt kvalitet och god ekonomi.

Vad är ditt bästa snabbtips för att lyckas med det?

Snabbtipset kanske uteblir, men att ta steg mot att öka graden av försörjningsstrategiskt förhållningssätt inom sin verksamhet skapar förutsättningar för att kunna hantera utmaningar både på kort och lång sikt. Och där bistår vi gärna med stöd!

Vad ska bli roligast i din nya roll?

Att leda, och arbeta tillsammans med, en grupp superduktiga affärsrådgivare och att jobba med spännande och viktiga projekt där vi kan bidra till att hjälpa våra uppdragsgivare att nå sina mål.

Varför ville du komma tillbaka till Adda AffärsConcept?

På ett personligt plan kände jag att det var dags för en ny utmaning och jag känner att jag kan identifiera mig väl med företagets och hela Adda-koncernens synsätt i de många frågor och områden som vi arbetar inom. Min bild av AffärsConcept är också att det är en aktör som ligger i framkant och jag ser fram emot att kunna vara med att bidra till det.

Vi kommer garanterat se mer av Tobias framöver, varmt välkommen till oss!