12 oktober 2021 Upphandling

Adda AffärsConcept vinner ramavtal med Vinnova

I september blev det klart att Adda AffärsConcept vunnit Vinnovas ramavtal för tjänster inom upphandling och inköp. Därmed fortsätter samarbetet med myndigheten som varit en uppskattad kund sedan 2013.

- Jag är jätteglad att vi vann ramavtalet med Vinnova och särskilt stolt att vi gjorde det med höga kvalitetspoäng, säger Helena Ottosson Kraus, verksamhetsområdeschef för Upphandlings- och affärsjuridik på Adda AffärsConcept. Det är hennes verksamhetsområde som tillsammans med verksamhetsområde It och digitalisering framförallt kommer arbeta tillsammans med Vinnova.

Exempel på upphandlingsområden inom vilka anskaffningar kan bli aktuella är kvalificerade it-relaterade upphandlingar, specialiserade högkvalitativa konsulttjänster, varor samt avrop med förnyad konkurrensutsättning.

- Vinnova värderar att göra goda affärer, tar vara på marknadens möjligheter genom att upphandla kostnadseffektivt i kombination med hög kvalitet samt ser möjligheterna med att använda inköp som ett strategiskt verktyg, säger Helena.

Tidigare har Adda AffärsConcept bland annat genomfört flera förhandlade förfaranden åt Vinnova med mycket fina resultat. Bland annat har de upphandlat analys- och utvärderingstjänster samt slutfört flera upphandlingar inom it-området.

- Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Vinnova som är en rolig samarbetspartner med kompetenta och trevliga beställare och uppskattad av många hos oss, avslutar Helena.

Läs mer om Upphandlings- och affärsjuridik

Med stark förankring i juridiken och affärsmässig förståelse hjälper våra specilalister dig att nå dina upphandlingsmål. Läs mer och kontakta oss

Läs mer om It och digitalisering

Våra specialiseter ser till att du lyckas med it-upphandlingen genom djup sakkunskap och upphandlingsteknisk förståelse.

Läs mer och kontakta oss

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar