Specialanpassa egna blanketter

Vi trycker även upp blanketter efter specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka text eller koder på blankett i standardsortimentet. Har du behov av att specialanpassa egna blanketter kontakta Susanne så hjälper hon dig.

Vi tar fram blanketter utifrån era behov

I webbutiken finns ett stort utbud av tryckta blanketter. Blanketter som används hos verksamheter i kommun, region och i privata bolag inom offentlig sektor samt statliga myndigheter och apotek. Trots vårt stora utbud av blanketter kan det finnas det behov av blanketter som vi inte har.

Vi hjälper dig att anpassa blanketten utifrån din organisations behov och förutsättningar. Vi konstruerar och tar fram nytt original av önskad blankett. Allt i samarbete med dig och helt utifrån dina önskemål.

Receptblanketter med förskrivarkod och arbetsplatskod

Enligt Läkemedelsverkets föreskrifter om förordnande och utlämnande av läkemedel och teknisk sprit krävs förskrivarkod på alla recept för att de ska få expedieras på apotek. Alla legitimerade förskrivare har en personlig förskrivarkod som består av sju siffror. För att en patient ska få del av läkemedelsförmånen måste recepten dessutom vara försedda med en arbetsplatskod.

Är du legitimerad förskrivare av recept och önskar receptblanketter med påtryck av dina koder samt kontaktuppgifter går det bra att beställa dem av oss.

Hur gör man en beställning?

Mejla dina önskemål och de uppgifter som ska tryckas till Susanne.Soderholmen@adda.se

Du behöver ange i mejlet vilka uppgifter ska finnas i påtryckt:

-Förskrivarkod

-Arbetsplatskod

-Namn och Efternamn,

-Adressuppgifter.

I ditt mejl måste du ange:

-Organisationsnummer alt personnummer,

-Fakturaadress,

-Leveransadress om den är annan än fakturaadress.

Minimibeställning är 100 exemplar.

Produktionstiden är ca 10 arbetsdagar.

Är du veterinär och vill specialanpassa dina receptblanketter? Läs mer här