Vårt utbud av tryckta blanketter

SKL Kommentus är ett av Sveriges ledande blankettförlag med över 300 tryckta blanketter i sortimentet. Blanketterna används hos verksamheter i kommun, region och i privata bolag inom offentlig sektor samt statliga myndigheter och apotek. Vi tar även fram blanketter efter kunders önskemål och behov.

Händer avtal SKR Vanlig puff 400x190.png

Stort utbud och kvalitét

Vi är ett av få företag som fortfarande erbjuder ett stort urval av tryckta blanketter för omgående leverans. Alla våra trycksaker är funktionella, kvalitetssäkrade och miljöanpassade. Vi hjälper till med alltifrån originalframställning, tryckning, lagring och distribution.

Vi säkerställer innehållet i våra blanketter tillsammans med olika myndigheter och organisationer. Bland annat Läkemedelsverket, Riksarkivet, Skolverket, Socialstyrelsen, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) samt olika verksamhetsspecifika referensgrupper.

Tryckta blanketter för hela verksamheten

I vårt standardsortiment finns över 300 tryckta blanketter. I webbutiken hittar du dem fördelade i nio ämnesområden och en mängd olika varugrupper.

Våra mest efterfrågade blanketter finns inom ämnesområdena Hälso- och sjukvård och Skola- och förskola. Därutöver har vi blanketter inom Ekonomi, Arbetsliv, Juridik, Socialtjänst, Samhällsbyggnad, Överförmyndare samt Kultur och fritid. Blanketterna är alltid uppdaterade utifrån gällande lagar och regler.

Några exempel från sortimentet:

Blanketter för apotek och skolhälsovården

Du som arbetar på Apotek hittar mer information om vad vi kan erbjuda dig på vår sida för Apoteksaktörer.

Du som arbetar inom skolhälsovården hittar mer information om vad vi kan erbjuda dig på vår sida för Skolhälsovården.

Specialanpassade blanketter

Vi trycker även upp blanketter efter specifika önskemål. Allt ifrån att ta fram en helt ny blankett till att förtrycka information på blanketter i standardsortimentet. Har du behov av att specialanpassa egna blanketter? Här finns information om hur du gör din beställning.