Alumninätverk

Nätverket är till för dig som tidigare varit anställd inom Adda. Genom att vara medlem i vårt nätverk via LinkedIn, kommer du kunna ta del av nyheter, diskussioner, erfarenhetsutbyten och after works på Adda.

Alumni webben.JPG

Syftet med nätverket

Vi har skapat ett Aluminätverk på LinkedIn för att kunna bibehålla relationen med tidigare medarbetare, samt skapa kontaktytor, samarbeten och affärer genom att byta information med varandra. Vi från Adda kommer dessutom bjuda in till After Works på Stockholmskontoret för att umgås och byta erfarenheter en gång per halvår.

Genom att bli en del av Addakoncernens Alumninätverk får du ta del av information och erfarenheter från oss samtidigt som du kan upprätthålla och utveckla ditt eget nätverk.

Vi är nyfikna på dig!

Vi på Adda tycker det är kul att följa våra tidigare medarbetares karriärer och upprätthålla en kontakt.

Tipsa gärna tidigare kollegor att gå med i gruppen på LinkedIn eller att delta på vår nästa AW. Vi ser fram emot att ha dig i vårt nätverk och hoppas det ska vara värdeskapande för dig.

Anmäl dig till våra AW

Hej tidigare kollega!

Den 16 november bjuder vi in dig till en AW hos oss. 

AW:n startar kl.17.30 med en kort föreläsning av två av våra tidigare traineer som tagit fram försörjningsrapporten. Under föreläsningen kommer de att gå igenom deras arbete och presentera vad de kommit fram till efterföljt av mingel.
  
Anmäl dig via länken nedan och kom och mingla med oss!🎉

Anmälan

Genom att ange din e-post samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter